Friday, 13 April 2018

NUTOX SERUM CONCENTRATE - REVIEW VERSION

Assalammualaikum...
hai2 semua..slmt berhujung minggu..
hari ni terpanggil2 nak bt review tentang NUTOX SERUM ni..

Ceritanya cm ni..En.boss a.k.a suamiku bgi aku pencuci muka NUTOX yang berwarna merah putih tu..mula2 rasa was2 jgk sbb sblm ni prnh try brand NUTOX jgk tapi so so je..
disebabkan aku terbaca kandungan dlmnya tiada alkohol..tiada paraben..tiada warna tiruan..sesuai sngt utk aku yg mngandung ni..lebih2 lagi wajah aku sejak mengndung ni kering sngt2 & asyik mengelupas..ngeri tgk..terkopek2..walaupun x pki apa2 skincare yg pelik2..

Nak tau resultnya?? opkosslah..kulit aku jadi sngt lembut..tak kering..lembap2 gitu..pastu langsung tak mengelupas..happy sngt..rasa mcm nka berjoget2..hehe
Pastu gilah gedik2 kt watson konon2 nk survey lagi pasal NUTOX yg best tu..sekali ada lgi best..
NUTOX SERUM direka khas teknologi baru khs utk usia 25-30an thun ke atas..



Masa test tu rasa sngt best serum ni..cepat serap & tak berminyak..kata promoter kat situ..serum ni boleh menanjalkan kulit2 yang kedur..garis2 halus pada muka..mengecilkan liang2 pori dll..picit sikit pn dh cukup utk seluruh wajah..kira jimatlah..
Ada juga aku survey kat google tntng kebaikkn NUTOX SERUM ni..kebanykknnya amat2 & menyukai berpuashati..
Harga memng mahal..RM79.90..tapi aku beli masa tgh offer jadi RM57.80..
JIMAT LAGI BERBALOI2!!!
sebotol tahan 3 bulan tau..kena sapu 2 kli sehari..iaitu pagi & mlm..kalau nak jimat lagi guna sekali sehari pn boleh sngt..silap2 bulan tahan smpi 6 bulan..hahaha

Dah 4 hari aku guna..kulit aku makin halus & lembut..sejuk je rasa pipiku..wlupun kat tgh panas tak terasa pun perit..kesimpulannya aku bagi 5 BINTANG..TING..TING..TING..
 Jadi kalau nak cuba gi lah di WATSON atau GUARDIANS yang berhampiran untuk merasai sendiri betapa bestnya NUTOX SERUM ni ;)

Yang mana nak try satu set sekali pun boleh...sebelum try kenalpasti dulu skin korang jenis yang mana satu..sama ada normal..berminyak sensitif atau penuaan..



OK..semoga berjumpa lagi..bye2..




Friday, 2 March 2018

KRIM LOVE POTION by HUSH HUSH

Assaammualaikum..selamat sejahtera semua..salam berhujung minggu..

Bertemu kembali dgn entry kali ni..
KRIM LOVE POTION..
nak tau apa dia benda alah ni..jom follow 😊

Sering kali wanita mengabaikan penjagaan aset spt payudara & punggung a.k.a MISS TEK..sbb wanita suka mencantikkn wajah saje..silap ye sebnrnya..aset kewanitaan kita tu juga harus dijaga juga..
ramai diantara wanita2 mempunyai masalah payudara kendur..layut..kecik..tak seimbang..lebih2 lagi yang lepas menyusukan anak tu..kompom lembik..begitu juga punggung yang geleber & jatuh..

Ada yang mengambil jalan singkat menyuntik & menelan pelbagai pil semata2 nak payudara kelihatan cantik membentuk..tapi tahukah anda risiko yg akan dihadapi??
oleh itu HUSH HUSH mengeluarkan produk yang selamat & diperbuat dari bahan semulajadi khas untuk wanita2 di luar sana..maka terhasilnya krim LOVE POTION😘




Love Potion kami menggunakan 100% bahan premium yang selamat tanpa paraben dan diluluskan KKM 😊
Khasiat dalam kandungan Love Potion by Hush Hush
🌹Papaya Extract
Merangsang pembentukan hormon estrogen, progesteron dan juga prolaktin
Membantu pertumbuhan dan membesarkan payudara.
Menghaluskan kulit dan dan membuatkan payudara sentiasa awet muda

πŸ‘Pueraria Mirifica
Herba semulajadi terbaik untuk pembesaran serta menganjalkan payudara.
Menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara,
Menyokong kolagen yang memberikan bentuk payudara yang cantik dan anjal secara semulajadi
Memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.
🌷Almond Oil
Kaya dengan asid lemak dan protein
Melembapkan dan menghaluskan kulit
Menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk membekalkan segala khasiat ke sel-sel payudara.
Melambatkan proses penuaan dan menghilangkan kedutan kerana bersifat antioxidant
🌹Olive Oil
Mengandungi pelbagai phytochemical yang dapat mencegah terjadinya kanser payudara.
Melembapkan dan menanggalkan sel-sel mati pada kulit
Membantu menguatkan otot-otot yang kendur dan menjadikan payudara kembali anjal dan mantap
πŸ’ŠVitamin E
Merawat dan menghilangkan strecth mark,
Anti penuaan dan agen pelembap terbaik untuk kulit.
Tinggi antioksidan


11 MANFAAT LP YANG ANDA HARUS TAHU
Majoriti beranggapan KRIM LP untuk MEMBESARKAN Nen sje? Salah tu..
Byk lagi manfaat dia ..
24juta rakyat m'sia mengalami byk lg masalah Tek selain TEK KECIK 😎
Kalau sedar drik ada masalah yang berikut sila2 lah cantikkan bukit anda ye .. πŸ˜„
Bukan Muka je perlu manja tau!
Baca nihπŸ‘‡
 
 
Antara TESTIMONI2 yang menggunakan LOVE POTION😘..
Mereka amat berpuashati dgn keberkesanannya..





Jadi sesiapa yang berminat mencuba & merasai sendiri krim LOVE POTION ni bleh terus ke FACEBOOK- Watie Beautyhouse
HALAMAN FB- Love Potion by HUSH HUSH
INSTAGRAM - @payudara_bulat_montok_tegang LOVE POTION by HUSH HUSH

untuk order boleh terus wssp 011-27873157

oklah..sampai disini saja dulu..lain kali berjumpa lagi..bye..bye...πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

Wednesday, 24 January 2018

Tahun baru 2018 azam baru

Assalammualaikum..
salam sejahtera buat semua..πŸ˜‰
lama kiranya diri ini tak menulis coretan diri..

Mula2 sekali nak ucapkan selamat tahun baru 2018..msti banyak kenangan pahit manis telah berlalu pada tahun lepas..jadi tahun ni cipta azam baru..semangat baru...

Nak dijadikan cerita..tahun ni tahun paling bermakna sebab akan menyambut kelahiran orang baru dlm hidupku..aku disahkan hamil 2 bulan pada 10/1/2018..sungguh tak kusangka tak ku duga..patutlah perubahan pada diri aku sering demam..x lalu mkn..rasa mual..rupanya perut aku ada isi..nampaknya anakku si ejul akan jadi abang..tapi tulah bnyk kelainan mengandung kali ni..badan tak kuat..sering letih..tak boleh mkn pedas2..makan sllu tak hbis..tak boleh angkat benda berat2..

In sha allah aku dijangkakan bersalin pada bulan ogos sama dgn bulan kelahiranku..berharap sngt kali ni dpt anak perempuan..tapi klu lelaki pun ok juge..asalkan bayi aku sihat & comel😊

jom lihat carta baby dlm kandungan..


ku berdoakan agar kandunganku terpelihara..selamat hingga waktu bersalin kelak..aminnn...
 



 


Tuesday, 5 December 2017

BISNES BARU-part 4

Assalammualaikum..
hai2 semua..
bertemu kembali setelah sekian lama menyepi..

kisah bisnes baru lagi yg aku ceburi pada bulan september lepas..
al-kisahnya bisnes yg diperkenalkan saudara ku ini telah pn aku terima beberapa tahun yg lalu dari sahabat sekolahku..
masa tu aku msih blum brminat lagi ingin mncube hinggalah baru2 diperkenalkan lagi dari makcik suamiku iaitu kak siti zaharah..entah bagaimana hati mula terpaut dgn bisnes ni..maybe telah melihat ramai kejayaan kenalan rapat menceburi bidang bisnes ni..
nak tau apa yg bisnes yg sngt HEBAT tu??

Inilah dia bisnes STG hari SHADIJAH HAI-O..
Hanya bermodalkan RM50 je..
kejenya mudah..hanya klik2 online guna hp je..
maklumlah ia bisnes marketing..jgn slh anggap plak..bukan skim cepat kaya tau..tapi ni skim cepat berkaya..hehe





Semua barang SHOM yg aku jual ni sngt berkualiti..yang bestnya bisnes ni ada sistem..ada ilmu & ada mentor yg akn membimbing kita..jd takdelah bt keje sorang2 kan...
benefit yang diberi pn bnyk spt..dapat harga ahli..dapat income tepi..dapat bonus setiap bulan..dapat kenaikkan pangkat..dpt tabung rumah..dpt tabung kereta..free melancong & dpt anugerah anak2 cemerlang dlm peljrn..peh!! meng syok sngt!!

Nak tau tak tahun ni je dah 2 kai SHOM masuk TV tau..TV3 & TV9..
Duta terbaru HAI-O tahun ARTIS FAZURA..
Banyak juga keluaran terbaru produk hai-o spt..





aku tak risau join bisnes ni sbb HAI-O dah bertamapak kat mlaysia ni selama 25 tahun..
Hai-O dah pun berkembang samapi singapura & brunei..
memng awesome lah!!
jadi sapa2 yg nak join sama jadi mcm akau jgk bolehlah terus pergi ke page FB.. HAI-O Bizline STG@bizstgmisstie..atau di fb rasmi Rahimah watie..ataupun di ig @rahimah_watie
Nak mudah lagi terus wssp ke 01127873157..

ok nmpknya smpi disini saja corentan ku..
moga kite berjumpa lagi..bye2..wsslm..