Thursday, 8 June 2017

AKTIVITI RAMADHAN 2017

Assalammualaikum..
salam 13 ramadhan kite bertemu kembali setelah sekian lama menyepi..disebabkan kekangan masa yang terlalu padat membuat aku tersangatlah buzy..hehe
tap tup dah pun masuk bulan puasa..jadi korang puasa tak?harapnya terus istiqomah hingga syawal menjelma..

Banyak sungguh plan bulan puasa ni..salah satu nya projek buat KURTA untuk si suami & si anak teruna ku yang kecil izzul haq..sumber dari google je..sbb tak pernah buat..dah siap potong pun..tinggl nak hantar jahit tepi...harapnya kejadiannya elok..haha

Pastu plan nak buat kuih raya plak..al-maklumlah baru beli oven baru hasil dari free voucher RM200 company aku bagi..alhamdulillah..dapatlah kiranya aku membuat kek kesukaan anakku si ejul..
tak pasti lagi nak buat kuih raya apa..cume baru terlintas nak buat semperit susu..harap adalah masa aku nak buat..

Tahun ni memng tak jahit langsir sebabnya tahun lepas punya langsir masih elok digunakan..tak nak membazir..membazirkan amalan syaitoonnn..huhu

Setakat ni baju aku siap tempah 2 pasang,baju si ejul baru sempat beli sepasang & sehelai seluar jeans..ada lagi 3 pasang nak belikan untuknya..biar lebih sbb budak2 kan cepat berpeluh..kena sering tukar nnti bila gi beraya..kasut aku pun dah siap beli kat bpmall hanya RM39.90 sbb ada offer brand perrari..kelas gituu..yang penting selesa..ye tak..si ejul punya kasut tahun ni beli yag sandle je..RM35. senang & ringkas..klu ada bajet lebih baru beli kasut yang ada lampu2 tu..untuk si suamiku biar dia beli sendiri..haha..

oklah..nmpknya sampai disini dulu coretan ku..tunggu entry akan datang..bye2
SELAMAT BERPUASA ;)

Friday, 3 March 2017

BISNES-part 3(RT GLOW FOUNDATION)

Assalammualaikum..wb.t.

Bertemu kembali..setelah sekian lama menyepi..agak buzy sikit dgn kerja2 baru..hari ni 4/3/17 dah pun melangkau ke tahun yg baru..sejak 3 bulan ni mcm2 perkara dah jadi..
termasuk bisnes ketiga aku..

Pendekkan cerita..bisnes ketiga aku ni dah pun masuk barang2 makeup..mcm2 brand ada...yang tengah HOT skrg RT GLOW FOUNDATION..foundation HD super duper full coverrage..sama standard & power dgn foundation antarabangsa..kiranya menjadi kegilaan semua MUA malaysia..
jom lihat bagaimana rupa & testimoni yg menggunakan RT GLOW FOUNDATION ;)

















 comel loteh semua kan pakai RT ni..nak makeup jln2 boleh..nk bt makeup pengantin pun boleh sesngt..sebotol RT ni memang jimat sesngt2 uolls..picit sikit jek dah cukup..jgn pulak habiskan setengah botol konon nak lebih power smpi jadi hantu gomak..haha..

Jadi sesiapa yg nak dapatkan RT ni boleh ler wssp aku di talian 01127873157...
nak botol besar boleh..
nak yg trial harga mampu milik pun boleh..
pilihan di tangan anda..

Ok..nak cau dulu..nanti chit chat lagi..bye..
wassalam..

Monday, 14 November 2016

BISNES BARU part2

Assalammualaikum...
salam sejahtera...

Alhamdulillah berkesempatan menulis blog utk korang semua..
Di entry yg lepas aku ada crite pasal permulaan bisnes br aku kan..kali ni bisnes yg kedua plak nak crite..

Rangkaian produk dari WR EMPIRE..
Telah bertapak selama 2 tahun dlm industri online..produk berasaskan bahan semulajadi menjadi bualan hangat masa kini..
Penjagaan dari atas kepala hingga seluruh badan..bak kata org putih HEAD TO TOE.. 
kelas gitu..

Jom tgk apa yg best dgn produk2 dari WR EMPIRE..





<<<< Lotion serbaguna CSJ..>>>>












<<<<Syampoo PPH utk semua masalah rambut & kulit kepala..>>>>















<<<<Sabun badan SSBB utk segala masalah kulit>>>>


















<<<<CCO untuk masalah kulit wajah..>>>>












<<<<TCS sabun cuci muka..>>>>














<<<<MR utk sunblock & makeup base..>>>>










Jangan bimbang tau..semua produk WR EMPIRE ada sijil KKM..produk BIOSHOPPE bertapak di kedah..pastu aku agent sah WR EMPIRE..
jadi sesiapa yg berminat bleh terus wssp ke talian.. 0137533650..

ok..smpi sini dulu coretanku..moga bertemu kembali di sambungan entry akan dtg..
bye..bye..wsslam..